Review of Netherlands escort girls

Sort by: Date Escort's name City
Reviewer

Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
01-02-2023

Cok dogal, samimi ve iletisimi iyi bir kadin Basak!
Daha simdiden iple cekilir hale geldi.
Bir sonraki ziyaretimde yine gorusmek isterim.
Her sey icin tesekkurler Guzel ve seksi kadin!
Kiss:No kiss
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
03-02-2023

Arkadaş beni taa avrupa yakasından, anadolu ya getirdi. 2 kere teyit aldık saat 21.00 diye. Gelmeden yarım saat önce de yine teyitleştik. Tam otele geldim telefonu kapatmış hiçbir mesaj gitmiyor;) Şaka programı gibi kameralara el sallayıp çıktım. Ulan madem müsait değilsin 3 kere sorduk geliyoruz diye niye okey diosun??
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-12-2022

Özge ile geçen aylarda görüşmüştüm, yer olarak bana yakın olsa evi barkı bırakır her gün ziyaret ederim, çok da bi şey söylemeye gerek yok diğer yorumlarda gerekli bilgiler verilmiş, bence bu sitedeki en kaliteli servis kendisinde. 10/10
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
30-01-2023

Alina uzun boylu, hafif balık etli ve yüzü (bence) çok güzel biri. Göğüsler doğal, kalçası diri. Görünüş olarak 10/10

Zaman geçirmeye çalışma, ilgilenmeme, telefonla meşgul olma gibi bi durum yok. İletişim konusunda gayet cana yakın, konuşkan, sizi rahat hissettirmeye çalışan birisi, baya sıcakkanlıydı. İlgi alaka çok üst düzeyde ve yapmacıklık sıfır, ana dilinin türkçe olması da ayrı bir artı zaten annesi rus babası türkmüş, ya da tam tersi tam hatırlamıyorum. Genel türk escort imajından uzakta, slavlardan eksiği yok fazlası var diyebilirim, iletişime de 10 verdim o yüzden.

Servis konusunda sürekli sizi rahat ettirmeye, memnun etmeye çalışıyor. Sevişme esnasında da gayet aktif. Tek seans görüştüğü için 2 puan kırıyorum onun haricinde olumsuz bir durum yok ben memnun kaldım açıkcası.

Çoğu yorum hesap açıp yorum atıp ortadan kaybolan insanlar tarafından yazıldığı için biraz temkinli yaklaşmıştım açıkcası bi teşkilat mı var acaba diye, beklentim de düşüktü zaten ama sonuç olarak ben gayet memnun kalarak ayrıldım yanından, aklınızda bi soru işareti kalmasın. Tavsiye ederim, tekrar da ziyaret etmeyi düşünüyorum ilk fırsatta.

Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
03-02-2023

İ will never forget the day ı met her ,
She ıs jolly attractıve and down to earth .she doesnt care about ttime and not money mınded when i got into her room she welcomed me with a smile a nice and sexy lap dance acompanıed wıth nıce musıc
Her room was clean and smelling really good
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
03-02-2023

Sevgili ARIA ile bugün yeniden görüştüm ben. Zaten yazılması gerekenlerin hepsi de yazılmış reviewlerde. Ek olarak, geçen sefer geldiğindeki ziyaretimden farklı olarak sanki daha bi aktif olmuş bu kız, öpüşme normaldi bir öncekinde bu sefer dilli olmuş. Baya profesyonelleşmiş diyebilirim sex konusunda da.

Bu arada fiyat olarakta sitedeki en uygun kız sanırım ve hizmet konusunda da aşağı kalır yanı yok gibi. Değerlendirilebilir bu yüzden.

Ben bu ay bütçemi baya baya aştım, birçok kıza gittim.O yüzden artık biraz daha seçici davranmam gerekiyor. smile

Aria, love teşekkürler..
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
31-01-2023

Γυναικαρα και πολυ καθαρη,γκομεναρα με υπεροχη πιπα και πολυ καλο μαμιση ,η γυναικα τα δινει ολα δεν λεει οχι σε κατι και απο ορισμενες ειναι κορυφη,Βαθμολογω παντα με το δικο μου στανταρ ,απολυτο γκομενακι απολυτο αριστα στις υπηρεσιες της.viktoria εισαι ουναρος μεγαλος.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
03-02-2023

What I can say.Perfect body, perfect service, perfect looking, everything was perfect, unbelavable experience. I had visited many escorts many times, but this is different. It was not just a sex, it was like being together with lover Erotic massage took me to the heaven. like her so muchlove
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-02-2023

benim gibi iri bir adamsanız genellikle iri kızları seversiniz ama ben bu sefer 2 tane çıtır arkadaş götürdüm,
Duo yapma gibi bir isteğim yoktu ilk başta, Stellanın odasında tanısma ışığımsa faslında duo yapalım mı arkadasım var deyince ve arkadaşı Karinan ın fotolarını görünce dedim battı balık yan Gider ,
Stella ve Karina farklı bir eşleşme oldu benim için iki tane çıtır mı çıtır taş kız ile güzel vakit geçiren kıpır kıpır kıpırlar kaldıkları otel oteller bölgesinde, iş için geldiğimde ve ara sıra kaldığım bir otel , daha sık gelicem artık be r başka oteldeyim ama kızlar için yine gelirim :)
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Average
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
31-01-2023

Christina is an average to medium looking girl. She is trying to please her customer and likes to tell her what to do. Nice blowjob. Doggy style was good. She is a loud screamer. Communication was not great because of her English. Clean place 👍
Escort Answer:
Hi dear your review and scores are very harsh to say the least. To be honest I have doubts that we even met as I was in Limassol on the specific date that you mentioned. In any case my services are always top and I provide one of the best programs in Cyprus. All the guys are invited to come to experience an amazing program and an amazing time with me.
  • 03-02-2023
  • Vera
  • Thessaloniki
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • JimP25
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-02-2023

Had an amazing time with this gorgeous girl! Very sexy, beautiful smile, tireless and a happy attitude. Totally recommend her and I hope I'll be able to meet her again 😘
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-02-2023

Kızın amatör telefondan çekilmiş fotolarını dikkate alın aynısı porf fotolardan cok daha güzel ama en güzel yeri memeişleri memişler çünkü kıvrımlı sekilli ve cok lezzetli her pozisyon cok ısteklı oralı ıslak ve acelecı degıl ben sevdım bu kızı
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
03-02-2023

Το νου σας η τύπισσα είναι μια ψυχοπαθής που στέλνει φωτογραφίες κομμένα αντρικά γεννητικά όργανα, έχω σκρεν οποίος δεν πιστεύει σε ερώτηση καλύτερης τιμής ήρθε τέτοια απάντηση, εγώ προειδοποίησα προσοχή angry
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-02-2023

Uzun zamandır bu kadar motive bir buluşma yaşamadım, Venera ile buluşmaya gittiğimde içeri de Anasteisha yı gördüm aklım bir orda kaldı çünkü ben 178 im kız topukluyla 190 ve inanılmaz güzel sık bir elbise ile oturmuş telefona bakıyordu, duşumuza aldık ve Muhtesem Venera ile seansımıza başladık gitmeden küçük doz performans artırıcı almıştım baya motiveyim dedimya Venerayla uçarken Anastesiha aklıma yine düştü duo yapar mı arkadasın dedi kız daha 15 dk önce geldi bugun çalışmıyor dedi hadi ısrar et dedim neyse 1. seans arasında gitti getirdi kız .
ve biz 3 lü uçtuk , Venera gibi bir legend azgın muhtesem yaratık ve yanında kücük genc manken saf duru kusursuz model kız Anastesiha ,süper ikili oral yapıyrolar servisler muhtesem sizin herhangi bir yönlendirmenize gerek yok çünkü elleri sürekli bir yerlerinizde , sürekli ayıksıznız acaba ne yapıcaklar diye, süper ötesiydi zaman odaklı değil benimle eğlenme odaklaı b,r buluşma yasadım, çok iyi duo partneri olmuşlar.

Venera nınn sayfası ona yazayım biraz, zaten onu herkes tanıyor sıkı vucud lu karın kasları cok belırgın , ter temiz temizlik, kaldıkları yer pırıl pırıl , nazik olursanız hersey serbest, sınırsız tatmın her fantesiye acık bir iki tane efsane kızdan biri , yaptığı işten zevk alan ender kızlardan
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-02-2023

Uzun zamandır bu kadar motive bir buluşma yaşamadım, Venera ile buluşmaya gittiğimde içeri de Anasteisha yı gördüm aklım bir orda kaldı çünkü ben 178 im kız topukluyla 190 ve inanılmaz güzel sık bir elbise ile oturmuş telefona bakıyordu, duşumuza aldık ve Muhtesem Venera ile seansımıza başladık gitmeden küçük doz performans artırıcı almıştım baya motiveyim dedimya Venerayla uçarken Anastesiha aklıma yine düştü duo yapar mı arkadasın dedi kız daha 15 dk önce geldi bugun çalışmıyor dedi hadi ısrar et dedim neyse 1. seans arasında gitti getirdi kız .
ve biz 3 lü uçtuk , Venera gibi bir legend azgın muhtesem yaratık ve yanında kücük genc manken saf duru kusursuz model kız Anastesiha ,süper ikili oral yapıyrolar servisler muhtesem sizin herhangi bir yönlendirmenize gerek yok çünkü elleri sürekli bir yerlerinizde , sürekli ayıksıznız acaba ne yapıcaklar diye, süper ötesiydi zaman odaklı değil benimle eğlenme odaklaı b,r buluşma yasadım, çok iyi duo partneri olmuşlar.
Anastiesha nınn sayfası ona yazayım biraz, gercek model yuzu bacakları vucudu inanaılmaz güzei, memeleri b cup kucuk ben her turlu meme severim zaten model memesi kukusu dar bacakları ayarkları bebek gibi
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-01-2023

It was so exciting for me to meet with Barbie. She was so elegant and kind even in the communication stage while planning to meeting. It was astonishing moment when I saw her in front of me with her sexy dress which made my blood pressure went high. I am not sure if I really need to tell how she is. She is a pornstar dudes. But I have to say that she is like a girlfriend exactly and turns into a pornstar. What a dream isn't it ? So it was the experience of my life and looking for coming news ones.

Few words in Turkish :
İstanbul'umuzun bir güzelliği de bu işte arkadaşlar. Pornstarlar da geliyor güzide şehrimize. Çok tatlı çok naif bir kişi kendisi. En güzel tarafı da biz Türk'leri çok seviyor.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

Πολύ γλυκό νεαρό κορίτσι, για τους λάτρεις των petite. Ωραίο gfe και παιχνιδιάρα στο στοματικό. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά και σε κάνει να νιώσεις σαν να γνωρίζεστε καιρό. Θα την ξανασυναντούσα.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-02-2023

She is an amazing girl!Spent an hour with Annabell and had an amazing time,one wonderful experience! Sensual and playful,erotic and strong,cheerful and connected-what more could you ask for? Treat her with care and respect and you will not be disappointed. Highly recommended without reservation. Definitely coming back! Thanks for everything love
Escort Answer:
Thank you very much😘
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-02-2023

Kendi yerinde(hotel) unutulmaz bir görüşme yaptık. Müthiş bir insan, kısacık hayatına neler neler sığdırmış. Sohbet etmek bile ayrı keyifti(biraz fazla kaçırdık :)) çok kaliteli bir kadın,böylesini bulmak zor. Ayrıca ingilizcesi müthiş iletişim çok rahattı. Servislere diyecek birşey yok zaten, gayet mutlu bir şekilde ayrıldım yanından :)

Lovely Nika, if i have chance, i hope we can meet again and again. thank youu so much :))
  • 02-02-2023
  • Kiki
  • Limassol
  • 4.5 / 10
  • 2.5 / 10
  • 5.5 / 10
  • SonnyC
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

Sensual face, nice butt and that's pretty much it. Very rushy, saggy, ugly boobs, no pussy licking, fake spanish moaning, very passive while riding me.
  • 02-02-2023
  • ADEL
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Zappala
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
01-02-2023

Selamar herkese, normalde bu siteye çok yorum yazan biri değilim ama o gerçekten hakediyor

Kızımızın güzelliğine denebilecek en ufak söz yok, dünya güzeli. Ufak ama ele gelen göğüsleri ve gögüs uçları enfes. Dogy de manzara çok güzel.

Sex konusunda ise, hangi pozisyonda istersen uyum sağlıyor, ben en çok doggy sevdiğim için en çok onu yaptık ama misyoner pozisyonunu ve diğerlerini de kısa bir denedik. Bu arada cowgirldeki enerjisi de takdir edilesi. Yorulmak bilmiyor.

Tekrar geldiğinde, ilk tercihim olacak.
  • 02-02-2023
  • Kiki
  • Limassol
  • 5.5 / 10
  • 1.5 / 10
  • 6.5 / 10
  • SonnyC
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

Sensual face, nice butt and that's pretty much it. Very rushy, saggy, ugly boobs, no pussy licking, fake spanish moaning, very passive while riding me.
  • 02-02-2023
  • Macky
  • Podgorica
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • sigumm
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-01-2023

I meet with her about 6 hours when I was in Montenegro. She is funny and I can say she is best bj maker in the world. I never forget this 3 hours non-stop bj. Thank you Macky, I love you.

I am looking forward to next time.
smartguy from Turkey :)
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
31-01-2023

Υπαισθησια ενα μικρο σοκ απο την ομορφια της, ειχα την εντυπωση οτι οι φωτογραφιες θα ειχαν αρκετη επεξεργασια αλλα δεν ηταν ετσι.
Το προσωπο της εχει θηλυκοτητα και γλυκα χαρακτηριστικα ενω το σωμα της εχει βελουδινο δερμα και τελειες αναλογιες σε φυσικα μεγεθη χωρις ενισχυσεις. Ειχα ξαναπαρει και αλλες απο το συγκεκριμενο γραφειο αλλα σαν αυτη καμια αλλη δεν ηταν.
Απο συμπεριφορα ηταν επισεις γλυκια, συμμετειχε στον διαλογο και τα αγγλικα της ηταν σε καλο επιπεδο, ακομα δηλαδη και για πολυωρα ραντεβου ειναι καλη. Τελος παντων οι αποψεις μου ταιριαζανε με τις δικες της και δημιουργηθηκε μεταξυ μας μια ωραια χημεια η οποια συνεχιστηκε μεχρι το τελος του ραντεβου.
Παρολαυτα φιλια στο στομα δεν εδωσε με γλωσσα, εγω ομως ευχαριστηθηκα τα χειλη της και συνεχισα με τα βυζια της που εχουν καλη ρογα και αντεχουν το παιδεμα. Ηταν καθαρη και την εγλειψα σε ολο σχεδον το σωμα. Το μουνι της ηταν ομορφο και ευωδιαζε. Μου εκανε το καλυτερο στησιμο για γλειφομουνι και αναστεναζε οσο εχωνα την γλωσσα μου μεσα της.
Οταν ηρθε η ωρα για πιπα εδωσε τον καλυτερο της εαυτο, μπορει σε πολλα να ειναι αματουρα αλλα το τσιμπουκι της ηταν καλυτερο απο πολλες εμπειρες που εχω παρει. Ενιωσα το καυλι μου να μπαινει στο λαρυγγι της και οι ματιες της ειχαν αρχισει να δειχνουν την λυσσαρα μεσα της.
Στο σεξ επισεις ειχε καλες επιδοσεις με καποιες πρωτοβουλιες στην αρχη που με υπερκαυλωσαν ειδικα το καβαλημα της κατα το οποιο εδωσε πολυ πονο και ιδρωσε. Σαν λαχταριστο λουκουμι στην συνεχεια την εβαλα στα τεσσερα με τον κωλο της να με αντικρυζει και μεσα μου να σκεφτομουν σοβαρα να της τον παραβιασω. Εσκισα το μουνακι και βογγουσε ασταματητα με φωνη οτι πιο καυλα εχω ακουσει. Στο ενδιαμεσο της εδωσα χρονο να ξεκουραστει και το ιδιο εκανα και εγω.
Ξεκινησαμε παλι με ιεραποστολικο και οι επιδοσεις της οπως και η συμμετοχη δεν επεσαν καθολου στον δευτερο γυρο.
Γενικα ηταν και απο εμφανιση και απο επιδοσεις απο τα καλυτερα πιπινια που εχω παρει τον τελευταιο χρονο.
  • 02-02-2023
  • Kiki
  • Limassol
  • 5.5 / 10
  • 1.5 / 10
  • 6.5 / 10
  • SonnyC
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

Sensual face, nice butt and that's pretty much it. Very rushy, saggy, ugly boobs, no pussy licking, fake spanish moaning, very passive while riding me.
  • 02-02-2023
  • Kiki
  • Limassol
  • 5.5 / 10
  • 1.5 / 10
  • 6.5 / 10
  • SonnyC
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

Sensual face, nice butt and that's pretty much it. Very rushy, saggy, ugly boobs, no pussy licking, fake spanish moaning, very passive while riding me.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
31-01-2023

Οταν δυσκολευομαι να αποφασισω για τα κοριτσια εκτος απο τις κριτικες εχω και εναν φιλο που παει και αυτος στο γκλαμουρ και ανταλλαζουμε πληροφοριες. Την Julia την ειχα παρατηρησει και για καλη μου τυχη την ειχε παρει αυτος στο προηγουμενο της τουρ. Η τηλεφωνητρια με ενημερωσε οτι ειναι διαθεσιμη για το βραδυ σε ωρα ιδανικη για το δικο μου προγραμμα.
Εφτασα ενα δεκαλεπτο νωριτερα και το ξοδεψα μιλωντας με τον φιλο μου για να μου πει περισσοτερα. Στην ωρα μου λοιπον χτυπαω και μου ανοιγει το κοριτσι με ενα κομψο χαμογελο και εξυπνο βλεμμα. Το δωματιο ηταν σε καλη κατασταση και μυριζε αρωμα. Μπηκα, εβγαλα τα λεφτα και τα αφησα στο τραπεζι, δεν εδωσε σημασια, ολη της η προσοχη ηταν επικεντρωμενη πανω μου. Το παρουσιαστικο της ηταν πολυ καλο, σχεδον ιδια με τις φωτογραφιες, αδυνατη, μοντελοειδες σωμα με πολυ καλο κωλο αλλα μικρα βυζια ενω στο προσωπο δεν θα μπορουσα να ζητησω τιποτα περισσοτερο.
Το μονο που με σταματησε απο το να την κοιταζω ηταν οτι επρεπε να πλυθω για να αρχισουμε το σεξ. Αν και ειχα πλυθει εκανα τα τυπικα στο μπανιο για να ειναι και εκεινη σιγουρη αλλα φροντισα να μην σπαταλησω χρονο.
Ειχε ξαπλωσει στο κρεβατι και ειχε βγαλει τα εσωρουχα, τα βυζια της ειχαν μια μικρη χαλαρωση και το μουνι της ηταν αψογα ξυρισμενο. Φασωθηκαμε αρχικα με πολλα φιλια γιατι τα δινει ωραια λες και γουσταρει στ' αληθεια. Συνεχισα με το κορμι της στα βυζια οπου οι ρωγες της γινανε καγκελο και μετα ενα συντομο γλειφομουνι οχι γιατι δεν ηθελα περισσοτερο αλλα επειδη με σταματησε για πιπα. Πολυ καλη η τεχνικη της με μπολικο σαλιωμα και βαθιες διεισδυσεις φτανοντας μεχρι την βαση της πουτσας μου. Απολαμβανε την πιπα οσο απολαμβανε το γλειφομουνι, την εβλεπα να ευχαριστιεται πραγματικα και της εχωσα ενα δαχτυλο στο μουνι οταν μου γυρισε τον κωλο μπροστα στην φατσα μου. Με ενα 69 στην συνεχεια εκλεισε το θεμα με τα προκαταρκτικα και αρχισαμε το σεξ με cow. Ειχε αρκετα στενο μουνι και οι κινησεις της ηταν αισθησιακες με ρυθμο αργο στην αρχη αλλα ολο και πιο γρηγορο με την αναστα της να ακολουθει τον ιδιο. Οι εκφρασεις της ηταν αληθινης καυλας και η πουτσα μου εγινε πετρα απο την καυλα. Ολη την παρασταση εκλεψε ο κωλος της οταν γυρισε στο αναποδο, εκανε μερικα καρφωματα πανω μου και μετα στηθηκε στα τεσσερα για να της δωσω το γαμησι που επρεπε. Πολυ καλο το στησιμο αλλα και η θεα υπεροχη, με το κεφαλι στο στρωμα και την μεση λυγισμενη, παρεμεινε ετσι μεχρι να χυσω. Δεν ειχαμε παραπονα για την ενταση η οτιδηποτε που να μου χαλασει την φαση. Ολες της οι αντιδρασεις εμοιαζαν φυσικες και μου τονωσαν ακομα περισσοτερο την αυτοπεποιθηση. Χρειαζομουν ομως πιο στενη επαφη για να χυσω οποτε αρχισαμε ιεραποστολικο και για αρκετα λεπτα με καθοδηγουσε με τα ποδια της στον ρυθμο που ηθελε. Παιχτηκε μονο ενας γυρος αλλα με μεγαλη διαρκεια και οτι απεμεινε φασωνομασταν και καναμε σοσιαλ. Στα αγγλικα ειναι αρκετα καλη και προθυμη για συζητηση.
Αξιζει για τα λεφτα που παιρνει, μπορω να πω ακομα και για περισσοτερα.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
02-02-2023

Ένα πανέμορφο και γλυκύτατο κορίτσι με τέλειο γυμνασμενο σώμα.
Κρίμα που δεν δείχνει το πολύ όμορφο πρόσωπο της, αλλά καλά κάνει αφού είναι το κορίτσι της "διπλανής πόρτας".
Το αφοπλιστικο της χαμόγελο και το βλέμμα της είναι συνέχεια στραμμένο πάνω σου.
Είναι το κορίτσι που θαθελε ο καθένας δίπλα του.
Ευγενικη και ζεστη κουβεντα για όλα χωρίς το άγχος του χρόνου.
Εκτός από το πολύ καλό σεξ, σου προσφέρει και ένα υπέροχο μασάζ.
Εύχομαι να ξαναεχω την ευκαιρία να βρεθώ μαζί της.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
07-02-2023

VERY BEAUTIFUL GIRL YOUNG NICE FIRM BODY WITH GOOD MANNERS VERY CLEAN AND POLITE.
SEX VERY ACTIVE HIGHLY RECEMMENDED. YOU NEED TO TREAT ANNA NICELY AND POLITELY AND YOU WILL BE REWARDED
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
01-02-2023

Melissa çok tatlı bir kız. Çok pozitif, akıllı, sevimli ve süper ateşli! Gerçek güzelliği resimlerden bile daha iyi! Ve seks inanılmaz derecede harika! Bu kız çıldırıyor! Tutkulu, vahşi ve ateşli ve çok lezzetli. Harika vakit geçirdiğiniz için çok teşekkür ederim Melissa! Bu sevimli kızla kesinlikle geri döneceğim.Mersine çok yaıkılıyor.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
01-02-2023

Η γυναίκα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Όπως λένε και οι υπόλοιποι μιλάμε για 195 εύκολα... Δεν υπάρχει χαλάρωση πουθενά, έχει εκπληκτικό δέρμα, μυρίζει υπέροχα, και έχει εκπληκτικό χαρακτήρα, μέσα στα χαμόγελα και στην ευγένεια. Έχει σπουδάσει πολιτικές και οικονομικές επιστήμες μπορείτε να συζητήσετε μαζί της τα πάντα... Αυτά λοιπόν είναι τα βασικά.

Στα του σεξ τώρα, η γυναίκα τρέφεται με σπέρμα... Αν δεν τελειώσεις στο στόμα της , να τα ρουφήξει όλα, μπορεί να σε πιπωνει και μισή ώρα μέχρι να σε αρμεξει... Πρέπει να πιει το σπέρμα σου, και το πίνει όταν είναι τέρμα μέσα στο λαιμό της... Και δεν σε αφήνει μέχρι να αρχίσεις να βελάζεις... Και όταν λέμε όλο, μιλάμε και τα αρχιδια μαζί... Είναι ίσως η πιο παθιασμένη και άγρια πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ.

Είναι από τις γυναίκες που δεν την γαμάς, σε γαμαει με την πίπα και το μουνι της. Η κωλαρα είναι απίστευτη. Κυριολεκτικά είναι ικανή να σε φάει, γλύφει, ρουφάει, δαγκώνει, και ταυτόχρονα σου κάνει και λαβές όπου δεν μπορείς να ξεφύγεις με κανένα τρόπο... Χρησιμοποιεί και ταυτόχρονα και κάτι περίεργες τεχνικές όπου ζουλαει συγκεκριμένα σημεία στα πόδια στα χέρια, που σε κάνει και ανατριχιάζεις ολόκληρος τη στιγμή που έχει τον πουτσο και τα αρχιδια όλα μες στο στόμα της, ενώ ταυτόχρονα σου τραβάει τις ρώγες...

Η γυναίκα τρελαίνεται για γαμήσια. Ένας άντρας δεν είναι αρκετός... από δύο-τρεις και πάνω ταυτόχρονα αρχίζει κάτι να γίνεται... Λατρεύει την παρτουζα... Δεν συζητάμε να την πάρεις τη γυναίκα αυτή μαζί με άλλη... Εδώ μόνη της δεν την παλεύεις...

Κάποιοι γράφουν ότι είναι νυμφομανής, ε λοιπόν είναι. Το θέλει σαν τρελή...

Πρόκειται για εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα... Απλά εξαρχής αν δεν σου αρέσει το bdsm φρόντισε να της το πεις για να είναι πιο απαλή, γιατί της αρέσει το άγριο...

Ακόμα και δίμετρος να είσαι, και 25 πόντους να την έχεις, αυτή η γυναίκα θα σε γαμησει, και θα το ευχαριστηθεί, και δεν θα το πιστεύεις.

Φιλιά τρελό μωρό.
Escort Answer:
Thank you dear for the review
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
01-02-2023

Wystawiaczka chce żeby wysyłać kasę poczym wystawia do wiatru nie polecam a nawet odradzam angry angry angry angry angry angry angry
  • 01-02-2023
  • Alisa
  • Istanbul
  • 8 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Marist
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
31-01-2023

Alisa hem çekici hem sempatik hemde çok aktif bir pembiş. Kendisi görünenden daha fazlasını sunmakla birlikte,müthiş derecede uyum sağlamakta. Neredeyse red edeceği isteğiniz olmaz. Göğüsler orjinal ve yıpranmamış. Teşekkürler Alisa smile
  • 01-02-2023
  • Leya
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 8 / 10
  • Toroman
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
01-02-2023

Merhaba arkadaşlar,

Daha az önce Leya’nın yanından ayrıldım.
Kendisi görülmeye değer bir cevher.

Bu yorumu yazdığımdan itibaren 7 gün daha burada olacağını söyledi.
7 şubatta ülkesine, Rusya’ya gidiyormuş.

İngilizcesi zayıf ama enerjisiyle sizle her türlü iletişim kuruyor.
Enerjisi demişken, gerçekten kıpır kıpır bir kız.
Sizi hem yatakta hem de sohbette her türlü mutlu ediyor.

Bu tarz ziyaretlerde GFE önceliğimdir benim.
Kendisi bunu fazlasıyla yaşattı bana.
Sex arasında sarılıp göğsünüzü öpmesi sizi gerçekten benim kadar mutlu edecektir.
Vücudu tamamen doğal.
Göğüsleri küçük ama diri olmasıyla tam benim tarzım.

Leya, sen dönmeden önce fırsatım olursa tekrar ziyaretine geleceğime emin olabilirsin 😉
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
01-02-2023

Kendisiyle bugun gorustuk. Giriste id ve 300 TL alıyor. Aslinda kizlar acisindan giriste id alinmasi daha guvenli, o yuzden independent kizların burda kalmasi anlasilir. Fotograflarin aynisi hatta bence gercekte daha guzel. Slim seven pisman olmaz, sectigi kokuyu da basarili buldum :) Romali dostlara selam olsun. Verba volant scripta manent
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
19-01-2023

Mükemmel bir kızsın sen, aşık olmamak elde değil. Resimlerin aynısı. Göğüsler B ama taş gibi. Eğlence kahkaha ve harika bir sex dolu gece yaşadım. Teşekkürler bebeğim haftaya yine beraberiz.
  • 01-02-2023
  • Lika
  • Thessaloniki
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Nicole78
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
30-01-2023

I am in awe of this woman! I visit to her a couple of days ago. She is very sweet, always smiling and trying to give you the best she can! I had a great time with her and I look forward to seeing her again. Her skin is incredibly soft, her body is supple, her lips are sweet. Even if I was tired and not in the best shape, she made me happy, thank you dear. 100% recommended.
All the best to you dear!love
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
31-01-2023

hızlıca deneyimi paylaşıp geçeyim.

ajans: 5 yıldız diyorlar kendilerine ama bence az. 10 numara 5 yıldız bir ajans.
otel: ünlü bir yabancı yıldızın ismiyle müsemma e5 kenarında. katlı asansör olduğu için otopark'tan gelip alıyor. son derece rahat.
hanfendi: gördüğüm en güzel yüzlerden. bu kadar güzel bir surat, bakmalara doyamaz insan. doğal, genç bir hatun. slim değil. fotoğraflardaki gibi. diş telleri var. sohbeti, ilgisi olağan üstü. tam bir gfe mümkün.
sonuç: ortalamanın oldukça üzerinde bir deneyim. gayet tavsiye edilir.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

Μπορεί να μου κοστισε λίγο παραπάνω αλλά... δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Άλλωστε ήταν το δώρο γενεθλίων μου! Είναι γυναικάρα και αξίζει τα καλά λόγια. Τρομερή σε ότι κάνει, όλη την ώρα με κρατούσε σε εγρήγορση. Κορμάρα εν τω μεταξύ με κάτι βυζιά κόλαση. Ευχαριστώ αστεράκι..
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
01-02-2023

Από άλλο πλανήτη. Μιλάμε για έναν άγγελο. Τέτοιες γυναίκες τις βλέπεις σπάνια και όταν τις δεις τρελαίνεσαι. Απίστευτο σώμα ακόμη ένα πιο όμορφο πρόσωπο και ενώ θα μπορούσε να είναι κομοδίνο προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να περάσεις τέλεια. Ενω ήμουν κουρασμένος δεν σταμάτησε λεπτό μέχρι να με ικανοποιήσει και με απογείωσε. Το κορίτσι είναι πραγματικό VFM, και επιπλέον είναι ευγενική, μέσα στο χαμόγελο και πεντακάθαρη. Τέτοιες γυναίκες σπάνια έρχονται. Φερθείτε της σωστά γιατί το αξίζει.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

Ateşli herhanlde Venera yı tek kelimeyle anlat desen Ateşli derim, kız yanıyor ve yakıyor tutkuyla yapıyor tutku bayılıyor bende ona bayıldım, hiç bitsin istemedim , oha be dedim bitirdi beni , hiç pişmanlık yaşamayacağınız bir kız, budur ya
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
22-01-2023

Oncelıkle Ajansa ıcın ıkı sozum var , bu kadar cızgısını bozmadan 10 numara hızmet veren bır ajansı daha once
hıc gormedım.Kıbar , anlayıslı , her turlu yardıma her daım hazır.
Ajans o kadar ıyı kı artık baska ajanslara yazmıyorum bıle , bu ajansın elınde ne varsa onlara gıdıyorum.
Kocaman bır tesekkur ve kocaman bır alkıs ajansa , tekrar tekrar tesekkur ederım.
Kızmız ıle ılgılı detaya gırmeye gerek yok , fotoda ne goruyorsan o , kız gıttıklerımın arasında en ıyısı.
Sımdıye kadar 3 kez gıttım ve hatta bugun tekrar gıdecegım.
Ben kızdan son derece memnunum,karsıma cıkan en ıyılerınden bırısı dyebılırım.
Bu ajansın sımdıye kadar kızlarında sorun cıktıgını hıc gormedım , gercekten kızlara ıyı ayar verıyorlar demek kı.
Tekrar tekrar tesekkur ederım.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

Γλυκιά κοπέλα, άριστο GFE. Συνάντηση σε ένα ωραίο airbnb, κόκκινα εσώρουχα φωτιά, η κοπέλα όπως τις φωτογραφίες και πολύ περιποιημενη - μοσχοβολουσε! Συστήνεται!🐎👢🤠
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

I have never seen at the same time such an intelligent and sexy girl like her in my life. Had an extremely good time with Lera. The perfect word DREAM GIRL! Amazing OWO and really GFE! She’s incredibly fun to be around with and I enjoyed talking with her as well. Gorgeous face, amazing body, pleasant conversation between rounds, lovely. And the best DFK ever!! You could not meet a sweeter more lovely girl. Truly a wonderful experience with an absolutely beautiful girl, Thank you Lera, I hope I will see you again very soon
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
30-01-2023

Πριν μπει ο φεβρουαριος ειπα να κανω μια επισκεψη σε εσκορτ για να κλεισω τον μηνα ευχαριστα.
Στο γραφειο τηλεφωνησα μην εχοντας στο μυαλο μου ποια θα παρω και ζητησα σαν παλιος πελατης να μου βρουν μια καταλληλη για τα γουστα μου.
Η Λισα ηταν μια απο τις επιλογες της οποιας ελεγξα και την καρτελα και αποφασισα να την κλεισω επειδη οι φωτογραφιες της μου αρεσαν.
Απο κοντα περα του οτι μοιαζει λιγο μεγαλυτερη δεν εχει καποια αλλη σημαντικη διαφορα. Ειναι οντως ομορφη και τακτοποιημενη κοπελα που οταν παρουσιαζεται της αρεσει να φοραει μονο τα εσωρουχα και να κινειται ναζιαρικα. Ολα αυτα στην αρχη, δεν ειχε σημαδια υπεροψιας στο φερισμο της και μαλιστα ηταν πολυ ευγενικη και προσεκτικη στο τι θα πει και θα κανει. Στην επικοινωνια εχει μειων στα αγγλικα, δεν μπορεις να συζητησεις μαζι της αλλα να πεις μονο τα βασικα.
Τις καυλες της παντως τις εχει και ειναι εκδηλωτικη, της αρεσει να διασκεδαζει πραγματικα.
Αυτες ειναι οι πουτανες που μου αρεσει να γαμαω, μου δινει μια σημαντικα μεγαλυτερη αισθηση ικανοποιησης οταν τις κανω να χυνουνε και συνηθως τις επισκεπτομαι και δευτερη φορα.
Τα εσωρουχα που φορουσε τα εβγαλα με τα χερια μου και η αποκαλυψη των κρυφων της σημειων ηταν ευχαριστη. Το σχημα των βυζιων της ηταν ωραιο παρολο που ηταν μικρα και το μουνι της ηταν περιποιημενο και με ομορφα χειλη.
Το ριξαμε σε ενα φασωμα που καπου καπου ξεχναγα οτι ειμαι με πουτανα, με εγλειψε στο λαιμο και στις ρωγες πριν φτασει στον πουτσο. Τον εγλειψε απο πανω μεχρι κατω με λιγο περασμα και απο τα αρχιδια και μετα αφου εβαλα ενα δαχτυλο στο μουνι της ζητησα 69 και ξεκινησα το σπατουλαρισμα χωρις ορια, μιλαμε περασα απο παντου ακομα και απο πισω. Εκει αρχισα να την βλεπω να γουσταρει ακομα περισσοτερο και μου εκανε και αποπειρα για facesitting την οποια εν μερη δεχτηκα αλλα δεν ειναι και τοσο του γουστου μου οποτε εδωσα τελος στα προκαταρκτικα και αρχισαμε το γαμησι.
Στηθηκε καλα στα τεσσερα και η τρυπα της ειχε ανοιξει λιγακι απο τις καυλες. Δεν εβαλε καθολου τζελ και η αισθηση μεσα της ηταν ευχαριστη. Στη διαρκεια του σεξ παρουσιασε πολλες καυλες εκδηλωμενες με βογητα και καρφωνοντας το μουνι της πανω μου. Ηταν η μοναδικη σταση στον πρωτο γυρο και εχυσα μεσα της.
Μετα το πλυσιμο στην τουαλετα με εφτιαξε παλι με φιλια στο σωμα και επαναληψη της πιπας. Τελικα καταληξαμε σε ενα καβαλημα ορθα και αναποδα και πολυ πιεστικες στασεις ιεραποστολικα και με τα ποδια ψηλα. Οσο την γαμουσα ηταν παρον με σωμα και πνευμα, με κοιταζε στα ματια βογγωντας αληθινα και αληθηνα.
Τελικα το μουνοχυμα της εγινε περισσοτερο απο οσο θα το ηθελα αλλα πλησιαζε το τελος και εχυσα για αλλη μια φορα πολυ ευχαριστημενος μαζι της.
Γουσταρε και τα καρφωματα μου αλλα και οταν εδινε πονο. Σε καποιες φασεις βγηκα εκτος εαυτου απολαμβανοντας στο επακρο το σεξ μαζι της.
Το δευτερο χυσιμο εγινε στα βυζια της αλλα την πετυχε και λιγο στο πιγουνι πραγμα για το οποιο δεν εκανε παραπονα ουτε και ζητησε κατι παραπανω.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
28-01-2023

İstanbula gelmişken ziyaret edeyim dedim yorumları görüp. Çoğu şey zaten yazılmış. Baya fit bir vücudu var spor hocayısmış zaten. Çok konuşkan neşeli hoş sohbet biri, sexte de çok aktif ve tecrübeli vücudunun her yerini çok iyi kullanıyor özellikle 19-20lik tecrübesiz kızlardan sonra ilaç gibi geldi açıkcası. Olumsuz olarak belirtebileceğim bi şey yok ben gayet memnun kaldım tavsiye ederim 10/10
Escort Answer:
😘😘😘😘tsk ederim canim))))
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silicone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
21-11-2022

I've had to pleasure of spending some time with Julia several times now whenever she is in town...and ever time I find myself checking with anticipation when she will be back next. I write this review two months late but this last encounter was so great that it is still very vivid in my mind.
As usual we met in one of the local 5 star hotels where discretion is still possible.
As usual Julia was impeccably dressed in exquisite lingerie and amazing high heels. Oh man, just the thought of seeing her like that excites me!
As usual we had a nice chat about what she's been up to, and as usual things got hot very quickly.
As usual, Julia was pure perfection.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

Το μωρο είναι τούρμπο πιπα τρελή γλύψιμο αρχιδια τον πιστοποιήθηκε όλον! Στενό μουνακι σφιχτό σωματακι και κάτι βυζάρες super. Η ρόγα σκοτώνει μεγάλη και σκληρή και το μουνακι τις φανταστικό.Είναι skinny για όσους γουστάρουν. Και τίμια γιατί στην ώρα που έκλεισα έφυγα στο μισάωρο και μου επέστρεψε μέρος χρημάτων. Πολύ τίμιο εκ μέρους της!lovelovelove
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

Genç, temiz, skinny ve narin bir kız, hizmetler gayet iyi, olaydan zevk alıyor, tecrübeli şipşakçı tipler gibi değil. Bu işte yeni olduğu anlaşılıyor, ülkemize de ilk gelişiymiş.

Misafir ağırlama ve ikram gibi konularda da nezaket sahibi.

Özetle fit ve minyon sevenlere önerilir.

Thank you Alisha, sweet girl..

Thanks again for your services dear agency..

Tüm dostlara selam,
düşmanlara da selam mk..

lovewinksmile
  • 31-01-2023
  • EVA
  • Nicosia
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Jamie
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
31-01-2023

I had my eye on Eva for a while now, so did not miss the chance when she finally visited Nicosia. I have to thank all the past reviewers for their realistic and positive comments that encouraged my visit to Eva today, and I was really in for a treat! She is even more beautiful in person and very nice to be with and talk to. It was a perfect gfe for me and i will certainly go back for more when possible.
Escort Answer:
Thank you my dear , i m glad that you had a Good time with me, see you xx

Direct review of escort services in Netherlands